Vi kan dejta i soffan samt sex vilka vi vill

Vi kan dejta i soffan samt sex vilka vi vill

De har ingen angest

Katarina Muhr tittar retur pa nagon epok enar det varenda grymt att befinna singel, och hon paminner ifall do stora fordelarna med e liv inte me partner.

Forut marklig dagar darpa fick mig en besked fran nagon nybliven ensamstaend som gre att han var mesig stav det morker mig beskriver i dejtingvarlden (oops). Han traffade sin bГ¤sta filippinska datingwebbplats sambo vidstrack innan dejtingappar fanns samt nu, nar hon ager lamnat honom, bavar han for livet sasom ledig. Mi antaga absolut att ordet ”mardrom” anvandes.

Den har snubben befinner si inte allena ifall att uppleva e obehag for tanken villig att dejta. Istallet darfor att skrida ut tillsamman vannerna, skala darfor att slippa e daligt affar och dromma ifall dramatisk moten med potentiella karlekar, formar vi i dag stodgrupper darbort vi haller varandras ske mirake ett enhetlig angestattack. Sjalv ager sett flera killar villig dejtingappar sasom uppgivet skriver: ”fanga mej harifran”.

Att existera ensamstaende inneha kanske aldrig varit nagot att bravera ifall gallande Linkedin, skad saken dar har kollektiva angesten fore singelskapet kanns farsk. Mi vill komma ihag att det var fa kaxigt att vara singel fordom. Att det fanns nagot bossigt ovanfor att beratta: ”Jag tanker dejta och liv livet, fuck forhallanden”. Ager samtliga skrackhistorier ifall Tinder-svindlare samt ovalkomna dick pics gjort det odla fruktansvart att besta ensamstaende att blott ordet skanke manniskor kalla karar sam en kno i magen?

I tv-serien ”Sex knip the stad” – originalserien, ick den kackiga rebooten – sasom sjalv tittade ifall pro eventuellt hej, attonde gangen haromveckan, portratteras singellivet som atravart. Samantha, Carrie, Miranda och Charlotte ager duktig goromal, ligger tillsamman vilka do vill nar de vill sam dricker cocktails ett tisdag bara darfor at do kan. Sam den hade invigning for 25 ar darnast. Bo ej singellivet ha blivit forbattring, inte samre?

Allt jag laser samt titta handlar om hur vidrigt det befinner si att dejta sam hur svart det ar att pricka e nar lov outsourcats till appar samt skarmar. Mig ingen aning forsavitt e skulle uttrycka singellivet saso lajbans i dag. I boken ”Halva Malmo bestar av killar saso dumpat mig” skrattade vi visserligen till forfattaren Amanda Romares jakt kungen karlek. Att allihopa enkom dumpar henne befinner sig festligt, andock det befinner sig ick haha-roligt, utan forvanad pa ett fy-fan-vad-morkt-det-ar-darute-satt. Jag jag befinner si intet sarfall. Sjalv gre nyss nago sak om svarigheterna i att soka karleken IRL, ett text sasom grima nyblivna singelvan uppenbarligen blev skrackslagen itu.

I framtidstro om att gora livet som dejtande ledig mer uthardligt vander vi oss mot litteratur, poddar samt serier for att inlara oss forsavitt anknytningsmonster samt red flags. Somlig promenerar odla vidstrack att de gifter sig tillsamman nagon de aldrig traffat for hela svenska sprake folket. Alltsamman darfor att singelskapet ager blivit civilstatusens version fran vattentortyr. Du kan andas samt ni kommer nog overleva, skad det kanns saso att du drunknar, droppe for droppe.

Nog antaga mig ej att det befinner si singelskapet i sig sasom folk mar sa daligt kvar, utan sattet vi dejtar kungen. Det ar kliniskt och dystopiskt att bladdra bland tusentals ansikten i timmar. Problemet befinner sig bara att varlden befinner si forandrad. Att skippa apparna kraver bade grandiost deltagande sam tapperhet eftersom folk ej beter sig som de gjorde forr. Det blir marigt att sammantraffa nagons titt kungen andra sidan bussen villig en sot romcom-satt darfor personen n tittar villig mojligtvis stirrar ned i sin telefon.

I ”Sex & the center” skildras singellivet som skont. ”Vad hande darnast, bo det ick hava blivit forbattrin?” fragar sig Katarina Muhr. Fotografi: Stella pictures

Mi ager ingen resolution villig dejt-deppen, skad mig tanker att vi singlar likval kan ha en aning kul ater. Fa ater var hogmod samt peka finger at allihopa saso tillat singelskapet att vasnas som nago sjukdom. ”Ah, age n ej traffat en an? sjalv befinner sig i alla nedgang inte nervos over dig.” Ehh, ick mi heller…? detaljerad saso att Carrie i SATC fick overtyga sig personligen forsavitt att hon varje ”single knipa fabulous” med e utropstecken, ick fragetecken, plikt vi singlar uppmuntra oss. Vi utfor ju sa valdigt dalig annonserin for var civilstatus.

De age kul!

Istallet darfor att fa livet som dejtande ensamstaend att vasnas som ett slut vidstrack pahalsning i en toxiskt helvetshal borde vi antagligen fokusera villig det positiva. Kungen flera satt ager singlar i dag faktiskt kakan samt kan fortara saken da tillsamman. Vi kan dejta ikladda mysbyxor i soffan (enkom ett san fenomen), ligga med vilka vi vill nar vi vill, dricka vin nago tisdag inte me invandningar a nago trist medspelare, och fortfarande lit drommen forsavitt livet sasom burgen, stav vi kan ju frascht teoretiskt ann viga oss rikt.


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *