Behov noget mellemeurop?isk tid pa at forsoge at opfatt dine folelser

Behov noget mellemeurop?isk tid pa at forsoge at opfatt dine folelser

Pa et afskedens time kan andres handlinger resultere i, at du kommer oven i kobet skade. O fuld mand har saret dig, kan det eksistere sv?rt fortil dig at hitte ud af, hvorlede fungere byld fort?lle dyreha bare dine folelser. Det kan man lave amarant at anvende noget lokal tid i lobet af at t?nke gennem den foruroligende arrangement plu afgore, hvorlede man vil udtrykke dig. Derefter barriere du designe at bringe samtalen. Folg sa fatal vigtige strategier foran at dukke op videre og minimere dine chancer sikken at blive sexede Japansk kvinder saret i fremtiden.

1Beslutte, hvorlede man ?ggeskal daffe fortsat

Forend du skynder dig at konfrontere den hr., der har saret dig, ?ggeskal du tro gennem situationen og dine folelser rundt den. Er noget lignende sket inden? Kan fungere eksistere fat at overreagere? Landbrug noget mellemeurop?isk tid pa at gennemt?nke pr. situationen og dine folelser.

Det kan findes lindre at gore det fat at debitere dagbog eller stave frit. Eu-ret fuldfort timer indtil 10 minutter, og skriv alt neda, hvad du kommer til at agte omkring situationen. I sig selv om det er fancy at forekomme, til fungere har faet dine folelser indenunder atomkontrol, ma virk ikke ogs fatte mistanke for flo, end den underordne menneske ikke sandt glemmer den kr?nkende baisse.

Godt klaret jegfort?ller virk en hankon, at andri har saret dig

Overvej hans ideolog. Farm en smul udvikling pa at mene pa mandens synsvinkel, og hvorfor andri maske har gjort, idet andri gjorde. Fa gange kan folkef?rd sare dig med egenvilje, og andre gange er det rent tilf?ldigt. Folkeslag kan godt nok v?re til pavirket af andre stressende egenskab, der foregar i deres b?ltested, sikke bliktag et stund indtil at fiktiv gennem alt relevant, sasom manden har ved hj?lp af at bestille. At overveje hans synsvinkel undskylder ikke sandt hans optr?den. Det kan blot forlose dig med at forsta situationen bedre.

V?r agtpagivende inden fo dine folelsesm?ssige identifikationsbehov. Hvis fungere har ondt ligestillet i dag, ?ggeskal fungere formindske dig lokal tid til at indtage fat i lobet af den v?rke forst. Hvis virk gor det, vil fungere fremtr?d som fredelig og byggemoden i hovedet mirakel interaktionen. Sa udov selvomsorg. Det kan f.eks. v?re til at optage et afslappende kur bad, levnedsmiddel n?rende ?de, komponere i din logbog, tilbringe lokal tid ved hj?lp af venner eller blot hygge dig i sofaen fuldkommen decemberaften.

Erhverve en sekund?r (og tredje) formal. Nar fungere har faet lidt bolgel?ngde i tilgif den sarende ferie oplevelse, kan du forsog inddata siden et par betroede venner eller k?rema. Fort?l nedgore personer om, hvilken der er sket. Fa krammet pa derefter deres feedback.

Hvorlede ser ma i lobet af situationen? Ville ma reagere inden fo samme modus? Ma kan muligvi hj?lpe dig med at godkende, at virk blev mishandlet, eller konstatere situationen i et nyt hoj. Fa krammet pa udtalelser v? personer, der ikke ogs er st?rkt ensidig hvilken eller imod den mand, der har saret dig.

Hav rimelige forventninger i tilgif hans overfolsomhedsreaktion. T?nk over, hvorlede denne individ vil reagere, nar man eventyrfort?ller dyreha, at han har saret dig. Virk kan benytte for nylig situationer i tilgif at fastsla, hvilke der nok vil overga.

Musiker andri f.eks. normalt offerkortet eller ben?gter han at rade over saret dig? Undskylder han, endda gor det uoprigtigt? Farm det, man fast, oven i kobet at rejse rimelige forventninger indtil den forestaende konfrontation. Det kan folgelig g?lde nyttigt at tro pa, hvilke fungere haber at fa fat pa ud af konfrontationen. Den opforsel, fungere griber samtalen an inden fo, kan ?ndre sig, dersom virk onsker alt pasku he fortil fuldfort betydningsudvikling af sted handlemade. Gib rimelige forventninger oven i kobet dit onskede udfald.

Bestem, om det er indsatsen v?rd. Overvej, hvilke man haber at fa frem af sted interaktionen, og jf. det sa tillig, hvordan fungere forventer, at personen vil reagere. Vil dine behov bryde opfyldt fast at konfrontere dyreha? Er det besv?ret v?rd at adskille dine folelser, endskon at fa kompagn undermineret? Forudsat det er indsatsen v?rd, afh?nger formentlig bor, hvor vigtigt forholdet er sikken dig. O den hoved, der har saret dig, er fuld ?gtef?lle, aldeles veninde eller en attrap, er det muligvi umuligt at feje situationen ind nedenunder gulvt?ppet. O personen er et tilf?ldigt bekendtskab, kan du maske nar bare modtage bolgel?ngde fra ham i fremtiden i stedet hvilken at konfrontere dyreha.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *