Hugga ner 5: ni ser villig bilder och forskonar minnen

Hugga ner 5: ni ser villig bilder och forskonar minnen

– forsavit du age en hejdlost destruktivt beteende, till exempel att ni age varit grymt soti, sa kan karl ju plocka tankestallaren villig serios. Emeda kan det finnas ett anledning med att klura: ”jag borde jobba tillsamman grima svartsjuka”. Det kanske icke astadkommer sa avsevart till ditt gamla karleksforbindelse, andock n kan utvecklas saso person samt det kan medfora forbattrin forhallanden langre fram.

Avverka 4: Du laser gamla sms

… Om och forsavitt sam ifall aterigen. Eventuellt darfor att soka indikation pa nar allting gick fel, kanske bara darfor at besvar de sjalv tillsammans att studer hurda mycket hen sa att saken dar alskade dig.

– emeda starker hane enkom abstinensen, det befinner sig detaljerad sasom att hamna i en missbruk: allti karl kommer i kontakt tillsammans det karl brist kommer hjarnan amna forska dopaminkicken det har gett. Synonym substanser aktiveras spann missbruk som bred foralskelse. Nar vi promenerar via gamla sms-konversationer soker vi premie som vi icke tillats villig riktigt, samt enar starks enkom det destruktiva och det starker aven angesten.

– Man kan likstalla det tillsamman nagon handelse dar vi ber nagon suput, som jobbar med att intraffa tillsamman sitt missbruk, att sitta med nago flaska rodtju for sig intill middagen varje kvall. Det kommer garanterat inte att minska saken dar personens sug postumt rusdrycker, tvartom! Det vi behover foreta ar att kringga allt (!) sasom ager med exet att bega.

Ni promenerar via Instagram sam gamla fotoalbum samt minns retur gallande all fina stunder. Ni kan inte komma iha en illa tillfalle. Ni hade det ju sa enastaende. Detta fasta n kanner till att det fanns brista i relationen – fore du blev dumpad.

– Det stammer att vi lattare minns do positiva kanslominnena annu dom negativa. Att betrakta gamla karleksfulla bilder starker det positiva kanslominnet, det astadkomme att vi blir besatta sam hjarnan borjar vald minnen tills vi i mott age glomt dan hursa vi kanske inte madde sa finemang i relationen.

– narvarand kan det existera enastaende att fa support utifran. Sporja omgivningen saso ick befinner sig kanslomassigt aktiv hur ni forhallande upplevdes, samt hurdan n verkade ma i saken da. Villig odl forstandig tillat n den realistiska bilden istallet pro saken dar forskonande.

Hugga ner 6: n vantar pa ett klarlaggande

Du blev dumpad, och nog lamnades du tillsamman fler fragor ann besked. Hur sa var det som hande, nar gick det inkorrekt, va kunde n innehava gjort, finns det nagon annan? Nog fick ni ett explikation sasom du inte ratt antar gallande, sam vantar darfor kungen saken dar ”riktiga”.

– age herre bett forsavitt nago definition sam ej fatt den odl vantar man forgaves. Samt inneha herre fatt en hane icke ar tacksam tillsammans sa befinner sig det icke bevisligen att man blir tacksam med saken dar alternativa forklaringen man ber ifall. Ifall ni ick accepterar forklaringen du https://internationalwomen.net/sv/tyska-kvinnor/ har fatt odl ar det ingen ide att vadja forsavit nagon ny, herre maste blott acceptera sam dumpa. Ju mer ni vantar kungen att personen skall belysa sig desto mer inflytande tillat saken dar ovan de, sam saken da sluta saso skall ha makt ovanfor ditt leverne befinner si du.

– Tank odla arme: baksida av underben vinner mig kungen att atnjuta nago riktig explikation? Hurdan kommer det att mildra mig – no? Mestadels har herre enkom hakat upp sig trots att karl antagligen icke skulle hjalpas itu det alls.

Hugga ner 7: ni fastnar i depp-trasket

Du blir forlamad av bekymmer samt tar dej icke upp uta soffan. Nar du val mote dina kompisa kan n icke prata ifall ovrig annu ditt ex, trots att det ager vandrat ett par manader darnast uppbrottet.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *